Чак 7 Звездиних џудиста на Играма у Минску

45

Чак седморо џудиста Црвене звезде од 22. до 25. јуна браниће боје Србије на Европским играма у Минску.

Милица Николић (до 48 кг), Андреа Стојадинов (до 48 кг), Јована Рогић (до 57 кг), Ања Обрадовић (до 63 кг), Страхиња Бунчић (до 66 кг), Немања Мајдов (до 90 кг) и Бојан Дошен (до 100 кг) одмераваће снаге међу 400 бораца из Европе и борити се за титулу најбољег.

Звездини џудисти већ у уторак крећу пут престонице Белорусије, а каква је атмосфера у тиму прича капитен Бојан Дошен.

Расположење је одлично и потпуно спремно дочекујемо предстојеће такмичење. Сви смо одлучни да и на овом такмичењу покажемо како се бране боје Србије. Желимо да свим Звездашима и овога пута пошаљемо одличне вести са Игара у Минску – истакао је Бојан Дошен.

Наши трофејни џудисти под стручним вођством најбољег европског тренера Љубише Мајдова брусе форму у Републици Српској, у добро познатој бази у Лукавици у Источном Сарајеву, из које редовно одлазе на велика светска такмичења и са њих се враћају са вредним медаљама.

Права је лепота и уживање радити са овим сјајним девојкама и момцима. Атмосфера је сјајна и сви пружају максимум што је одлично. Све је одрађено по плану, а припреме настављамо у Београду од 14. јуна па до поласка у Минск -истакао је Љубиша Мајдов најбољи тренер Европе по избору ЕЈУ.

Претходни текстЗВЕЗДАШИ – ДА ПОНОВО ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА
Следећи текстЦрвена звезда на корак од ’’друге звездице’’