Милојевић: Крећемо из почетка

51

По рецепту из претходне сезоне Црвена звезда ће обавити и ове летње припреме, а уочи нових изазова Владан Милојевић, шеф стручног штаба нашег тима није скривао оптимизам.

Драго ми је да смо поново на окупу, иако није прошло много времена од краја претходне сезоне. Играчи су имали паузу од две недеље и то свакако није био период довољан да се одморе у потпуности. Ипак, такве су околности и већ се окрећемо наредним изазовима. Успешна сезона је иза нас, али не желим да се окрећемо на остврено већ да нађемо мотив и са еланом кренемо даље. Желим да ресетујемо све до сад и да се не обазирамо на прошлост. Нисам човек који жели да обећава било шта, али је сигурно да ћемо вредно радити и, као и до сад, давати свој максимум на терену – рекао је Милојевић.

Црвено-бели су на златибор кренули без репрезентативаца који ће се накнадно прикључити тиму. Међу оправдано одсутнима су и Филип Стојковић и Мирко иванић који су одбили да играју за Црну Гору против такозваног Косова.

То је њхова одлука. Сигрно им није било лако. На крају, одлучилу су, одрадили шта им је срце говорило и са те стране сматрам да су направили прави избор.

Стратег шампиона Србије поздравио је играче међу којима није било много нових лица.

Стигао је Пнков, а сигурно да ће бити долазака и одлазака у наредном периоду. Прелазни рок је жива ствар и у великој мери зависи од тржишта. Као што сам у сваком претходном периоду истицао бићу најсрећнији кад се прелазни рок заврши и кад будем имао коначан списак расположивих снага. Припреме дочекујемо у знатно бољој ситуацији него ранијих година јер имамо формиран костур тима. На Златибор смо кренули без репрезентативаца, али су то играчи већ у систему, одлично се познајемо и нема дилеме да ће се лако уклопити по повратку – изјавио је шеф стручог штаба пре пута на најпознатију домаћу планину где ће се црвено-бели задржати до 15. јуна.

По сценарију који је претходне сезоне донео успех, и други део припрема Црвена звезда ће одрадити у прошлогодишњој бази Виндишгарстену од 17. јуна до 2. јула.

Претходни текстШампиони почели припреме
Следећи текстТерзић: Успесима смо подигли лествицу