Нови Звездини клинци

93

Стипендијске уговоре са КК Црвена звезда потписали талентовани кадети из Зрењанина, Пријепоља и Крушевца.

КК Црвена звезда наставио је са дугогодишњом праксом да ангажује најталентованије момке из Србије који су скренули пажњу својим кошаркашким развојем, играма и понашањем у својим матичним срединама.

Део снаге система КК Црвена звезда мтс је проналажење талентованих кошаркаша, који се уклапају у систем и млађе селекције клуба и касније правилним и постепеним развојем покушавају да се изборе за своје место и у сениорском тиму.

Примера је много, од Марка Гудурића, преко Огњена Добрића, Борише Симанића, Алексе Раданова…

У понедељак су стипендијске уговоре потписала тројица врло талентоваих момака: Андрија Радојевић, Стефан Чубрановић и Огњен Матовић.

Радојевић је рођен 22. 06. 2004. Стигао је из ОКК Крушевац. Висок је 197 центиметара. Други потпис стиже од Стефана Чубрановића, рођеног 11.04.2004. Стиже из КК Петровград Зрењанин. Висок је 198 центиметара, док је трећу приступницу у истом дану ставио и Огњен Матовић рођен 08.08.2004. Поникао је у КК Милешевац из Пријепоља и висок је 195 цм.

Сва три нова играча од лета ће појачати кадетску селекцију Црвене звезде:

Ради се о талентованим момцима са чијим потписима настављамо праксу да развијамо и ојачавамо систем, у коме најталентованији момци добијају шансу да напредују у Црвеној звезди. Сада ће имати на располагању све што им је потребно да направе искорак. Сада је на њима да добро раде – рекао је тренер Слободан Клипа.

И у наредним данима и током лета КК Црвеназ звезда ће наставити са ојачавањем млађих селекција клуба, како би спремно дочекала почетак нове сезоне, у којој су амбиције клуба као и увек, велике.

Претходни текстПлан припрема шампиона
Следећи текстЧланство за помоћ Звездиној фондацији