Томић и Добрић: Уз подршку до важне победе

79

Кошаркаши Црвене звезде мтс у недељу до 19 часова дочекују екипу Мега Бемакса у првој утакмици полуфинала Суперлиге. О предстојећем мечу говоре тренер Милан Томић и Огњен Добрић. Други меч на програму већ у уторак (Хала Мега Фактори 19 часова).

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу (хала Александар Николић 19 часова) екипу Мега Бемакса у првој полуфиналној утакмици плеј-офа Суперлиге.

Црвено-бели су прву фазу, такмичење у групи А са екипама ФМП-а, Борца, Дунава, Златибора и ОКК Београда завршили перфектно , без пораза у 10 утакмица, док је млада екипа Меге такмичење у групи Б окончала на другом месту на табели. У другом полуфиналу Суперлиге састају се екипе Партизана НИС И ФМП-а (први меч тог полуфиналног дуела игра се у понедељак).

Сада следи најважнији део у коме простора за грешке нема, о чему сведочи и изјава тренера МИлана Томића пред прву полуфиналну утакмицу:

Први део такмичења смо одиграли добро, али сада нас очекују мечеви са екипом Меге у полуфиналу где нема простора за грешке. Наш ривал у добром ритму улази у ово полуфинале, млада екипа која је скупљала искуство играјући АБА лигу ове године, уз то, не треба заборавити да су јачи за БИтадзеа који се вратио из Будућности. Екипа Меге нема притисак пред ове мечеве и сигурно ће играти растерећено и агресивно. Са друге стране, што се Црвене звезде тиче, ми смо већ одавно навели шта је наш циљ, а да би до њега дошли морамо да будемо на нашем нивоу, да играмо добру одбрану, да нема падова концентрације. Очекујем да ће и наши навијачи да дођу у великом броју и учине халу „Александар Николић” домаћим тереном који доноси предност. Зато их позивам да дођу и пруже нам подршку у овој утакмици – рекао је тренер црвено-белих, који ће моћи да рачуна на све играче који су пријављени за Суперлигу, пошто повреда Огњена Добрића није теже природе.

Екипе Црвене звезде мтс и Меге, ове сезоне имале су прилику кроз утакмице у регионалном такмичењу и националном купу добро да се упознају. Црвена звезда је славила у оба меча у регионалном такмичењу (78:68 у Сремској Митровици и 100:76 у Београду), док је у полуфиналну „Купа Кораћа” било 92:73 за Црвену звезду:

Добро познајемо екипу Меге, играли смо три пута ове сезоне са њима. Млада екипа, играју агресивно, посебно у одбрани, растрчани су, а током сезоне стицали су искуство играњем у регионалном такмичењу. У тим им се вратио Битадзе, а довели су и Илића из Игокее. Дакле, своје амбиције имају , сигурно ће покушати да искористе и најмању шансу и покушају да дођу до победе. Међутим, и наше амбиције се знају, али морамо да идемо утакмицу по утакмицу. Ова прва у полуфуиналу је најважнија, врло је важно да смо комплетни, добро тренирамо, и спремно дочекујемо ову утакмицу. Рецепт се зна – јака одбрана која отвара могућност лаких поена у нападу, и без падова концентрације који у овој фази могу да коштају. Позивам навијаче да нам пруже подршку у борби за још један трофеј, јер се видело и у завршници АБА лиге колико нам значе – рекао је Огњен Добрић пред први полуфинални меч Суперлиге.

Карте за ову утакмицу налазе се у продаји од петка у пословницама „tickets.rs” по сада већ стандардним ценама за Суперлигу, а продаваће се и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић”.

ТРИБИНА – А, Б, Ц, Д – 200,00 дин
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

Други меч ове серије на програм је у уторак од 19 часова (Мега Фактори дворана), а уколико буде било потребе, трећи меч заказан је за четвртак такође од 19 часова у дворани „Александар Николић”.

Претходни текстШампиони угостили малишане са оштећењем слуха
Следећи текстРаспоред јунских утакмица ветерана