Милојевић: Окрећемо се наредној сезони

101

По завршетку финалног дуела Купа Србије, Владан Милојевић је сумирао утиске, не скривајући жал што успешна сезона није украшена трофејем у најмасовнијем такмичењу.

Честитам ривалу на победи. Обе екипе су играле са циљем да направе што мање грешака. У самој припреми смо претпоставили и очекивали да ће Партизан играти у блоку и чекати контранапад да нас угрози, из једног прекида је дао гол и за толико победио и стигао до трофеја. Са друге стране, ми нисмо имали хитрину, остали смо без изгледне шансе. Морам да, поред честитки ривалу, честитам и мојим играчима на сјајној сезони. Пораз је можда дошао и у правом тренутку да се освестимо и запитамо шта то требамо да исправимо. Одлазимо на одмор, а већ 9. јуна нас очекује окупљање, нова сезона и нови изазови – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Упркос поразу, стратег црвено-белих је објективно резимирао вечерашњи приступ играча.

Исти ови играчи су донели низ успеха Звезди и не треба их осуђивати после једног пораза. Као тренер преузимам одговорност, ја бирам тим, а на њима је да изнесу мој план. Некад је страст најбитнија, а ми је вечерас нисмо имали. Рано смо освојили првенство и у таквој ситуацији долази до пражњења па су играчи вероватно већ размишљали о другим стварима. Ривалу је сезона стала у ових 90 минута и свакако да су били посебно мотивисани.

Милојевић пред одмор нема сумње да ће екипа потпуно мотивисана доћи на окупљање.

Били смо растерећени дуго и убеђен сам да је у том моменту утицао менталитет што свакако да није добро. У јуну крећемо од нуле, потребно је да у међувремену заборавимо ову сезону и сигуран сам да ћемо спремни дочекити прво коло квалификација за Лигу шампиона – изјавио је Владан Милојевић.

 

Претходни текстБез трофеја у Купу
Следећи текстСавић: Преузимамо одговорност