Стојковић: Дуплом круном да заокружимо сезону

45

Јубиларна, 30. титула је освојена, одбрањен је домаћи трон и пред нашим фудбалерима је још само једна утакмица ове сезоне! Финале Купа Србије и борба за дуплу круну, 23. маја од 19 сати против вечитог ривала на стадиона „Рајко Митић“.

Филип Стојковић као један од најискуснијих свестан је како треба да ставе тачку на крај изузетне сезоне.

Играли смо у Лиги шампиона, освојили смо титулу и имамо прилику да врло напорну сезону крунишемо још једним трофејом. Знамо да нам је циљ била дупла круна, остао нам је још корак до новог успеха, а онда нас чека да одемо на заслужени одмор пред изазове у новој сезони – рекао је Стојковић и додао:

Радили смо добро и напорно целе сезоне, следи финале са Партизаном на Маракани. Само да победимо и освојимо трофеј, и да приведемо сезону крају како треба. У прошлом дербију смо показали да смо најбољи и да смо заслужено освојили титулу.

Звездин десни бек зна и да ће од одбране много тога зависити у борби за дуплу круну.

Немамо пораз код куће ове сезоне осим у европским утакмицама, примамо мало голова на Маракани. Имамо самопоуздања и сигурно да ће од нас зависити већи део меча.

Популарни Жуле узда се и уз помоћ са трибина, и уверен је да ће навијачи за крај сезоне још једном направити сјајну атмосферу.

Мислим да ће бити пуна северна трибина, а волео бих да буде што више наших навијача и да још једном покажу зашто су најбољи на свету. Њихова подршка нам увек даје додатну снагу и када су Делије уз нас онда и лакше долазимо до успеха – нагласио је Стојковић.

Претходни текстДерби групе и тест пред плеј оф, Црвена звезда у Железнику
Следећи текстЗвезда посетила изложбу „Одбрана 78“