Милојевић: Звездаши, хвала вам!

140

Победом фудбалера Црвене звезде 3:0 нас екипом Напретка Црвена звезда спустила је завесу на суперлигашку сезону. Феноменална прослава 30. шампионске титуле и овације нашим играчима и тренеру обележили су вече на Маракани.

Невероватно! Прелеп је осећај и огромна је част бити део Црвене звезде. Сада можемо да кажемо да смо урадили нешто, имамо трофеј у рукама, и то јубиларни 30. по реду. Срећан сам што су навијачи препознали тренутак и дошли у великом броју да нас поздраве и прославе са нама. За овај дан смо вредно радили од почетка сезоне и уживали смо у свакој секунди прославе. Најлепше ми је када види своје играче срећне и насмејане, и њима је пуно срце због овог трофеја – рекао је Милојевић

Невероватан аплауз изазвао је излазак Звездиног стратега на церемонији доделе трофеја.

Скандирање звездаша је нешто неописиво. Заиста је то нешто што желим сваком тренеру да доживи, јер нема боље потврде да радите добар посао. Видело се на овој утакмици да су Звездини навијачи заиста најбернији. Упркос јаком неверемену, које је чак било праћено градом, нису ни у једном тренутку престали са песмом. Шта више, били су све гласнији како је киша јаче падала и тиме показали да су јачи и од временских непогода.

Шеф стручног штаба Црвене звезде истакао је задовољство због приказане игре.

Лоши временски услови донекле су покварили утисак целокупног меча, ова утакмица је могла да буде још садржајнија, али сви који су гледали могли су да уживају у жељи и борбености која је резултирала победом. Овај резултат је важан јер смо захваљујући њему освојили 102 бода у сезони и тиме надмашили резултат из прошле сезоне. Показало се да Звезда има велики број квалитртних играча и сигурно је ово лепа увертира за финале Купа Србије – поручио је Милојевић.

Претходни текстНебо се отворило на шампионској прослави
Следећи текстИН МЕМОРИАМ: Велибор Јовановић