Учлани се у Звезду и на дан утакмице

101

Чланске карте свих звездаша који се одлуче да постану чланови или обнове чланство у наредном периоду, важиће до краја следеће сезоне, односно до 1. јула 2020. године. Члан вољеног клуба можете постати и сутра уочи шампионске прославе и меча са Напретком (19), последњег ове сезоне у Суперлиги.

Сви који желе да постану или остану део црвено-беле армије то могу иначе да учине сваког радног дана од 9 до 17 часова у просторијама Сервиса за чланство на западној трибини стадиона „Рајко Митић“.

На дан утакмице са Напретком, у недељу 19. маја, сервис ће бии отворен од 14 часова, односно пет сати пре меча као што је и пракса када игра Звезда на свом стадиону. Годишња чланарина за пунолетне чланове – стандард чланство је 1000 динара.

Особе од 15 до 18 година, односно јуниор плус чланство плаћа се 500 динара, док је јуниор чланство за децу до 15 година бесплатно.

Подсетмо, досадашње чланске карте важиле су 365 дана, па је актуелна промена идеална прилика да звездаши на време обезбеде чланску карту која је уједно предуслов за сезонске улазнице, али и право прече куповине карата, односно резервације за међународне утакмице Црвене звезде.

Са чланском картом остварујете и 20 одсто попуста приликом куповине у клупском бутику (нерачунајући производе већ на попусту), имате бесплатну посету музеју Црвене звезде на Маракани, као и 50% попуста на Маракана туру, која се поново уводи предстојећег лета.

Претходни текстЦрвена звезда – Рудар 35:27 (17:12)
Следећи текстОмладинци рутински до 20. победе