Преузето већ 10.000 улазница за недељу

38

Још три дана остала су до последње утакмице у Суперлиги ове сезоне и шампионске прославе на Маракани, заказане за 19. мај. Интересовање за дуел са Напретком (недеља, 19) на стадиону „Рајко Митић“ је огромно!

Преузимање бесплатних улазница на благајнама Маракане почело је у среду и већ првог дана је подељено чак 10.000 карата за црвено-бели шампионски спектакл на нашем стадиону.

Огромно интересовање влада и у четвртак када је велики број звездаша дошао да преузме своје улазнице за прославу 30. титуле, која ће у недељу почети већ од 18 часова, сат времена уочи дуела са Напретком.

Улаз на стадион „Рајко Митић“ је бесплатан, али је према Закону неопходно да сви гледаоци на трибине уђу са улазницама.

Карте ће се делити сваког дана од 10 до 18 часова на благајнама Маракане, као и на дан меча од 10 сати до почетка! Уз једну личну карту могуће је преузети највише четири улазнице и зато дођите што пре како бисте обезбедили своје место на стадиону. Власници сезонских улазница улазиће као и до сада, односно нису им потребне појединачне карте.

Шампиони Србије завршавају сезону у домаћем првенству и зато дођите у недељу и пре 18 сати када почиње шампионска прослава 30. титуле, а обележавамо и 30. рођендан Делија.