Звездаши, пожурите, велико интересовање за прославу

77

Почело је преузимање бесплатних карата за последњу суперлигашку утакмицу ове сезоне и дуел са Напретком, односно за прославу 30. титуле у недељу, 19. маја.

Улаз на стадион „Рајко Митић“ биће бесплатан, али је према Закону неопходно да сви гледаоци на трибине уђу са улазницама.

Како се ближи недеља и шампионски спектакл, са почетком већ од 18 часова за када је заказана церемонија поводом прославе 30. титуле, тако су многи звездаши већ првог дана преузели своје карте за недељу.

Улазнице ће се делити сваког дана од 10 до 18 часова на благајнама Маракане, као и на дан меча од 10 сати до почетка! Уз једну личну карту могуће је преузети највише четири улазнице и зато дођите што пре како бисте обезбедили своје место на стадиону, јер је интересовање заиста огромно.

Власници сезонских улазница улазиће као и до сада, односно нису им потребне појединачне карте.

Наши фудбалери завршавају сезону у домаћем првенству у недељу против Напретка од 19 часова, али дођите и пре 18 сати када почиње шампионска прослава 30. титуле, а обележавамо и 30. рођендан Делија. Ова екипа заслужила је пуне трибине и још једну атмосферу за памћење на Маракани.

Претходни текстПромовисан нови дрес са три звездице
Следећи текстАНГТ – Јуниори стигли у Виториу,старт у четвртак