Црвена звезда у Срему, следи меч са Дунавом

49

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у среду од 20 часова у Старој Пазови екипи Дунава из Старих Бановаца. О предстојећем мечу говоре тренер Милан Томић и првотимац Немања Ненадић. Наредни меч због заузетости дворане „Александар Николић“ игра се у суботу од 17 сати против Златибора у Железнику,

Кошаркаши Црвене звезде мтс након првог круга такмичења у групи А чврсто држе прво место са скором 5-0, а друга део такмичења отварају гостовањем у дворани „Парк” у Старој Пазови где своје мечеве игра као домаћин екипа Дунава.

Утакмица 6.кола групе А игра се у среду од 20 часова, а интересовање публике за овај меч и долазак Црвене звезде је огромно.

Тренер црвено-белих Милан Томић и даље има мањих проблема око састава, Били Берон се враћа у тим након лакше повреде због које није играо у Чачку, док је центар Душан Ристић повредио аркаду на тренингу у понедељак на тренингу, и под знаком је питања за утакмицу са Дунавом:

Екипу Дунава смо упознали на премијери Суперлиге, да се не понављам превише, нема лаке утакмице, у сваку морамо максимално ангажовано да уђемо, да се држимо договора, и верујем да можемо до нових бодова. Очекујем доста наших навијача, добру кошарку и прави празник кошарке у Старој Пазови – рекао је тренер Црвене звезде.

Немања Ненадић:
Атмосфера у хали Парк је увек одлична, верујем да ће тако бити и у среду. Знам како функционише овај клуб, момци увек играју максимално, имаће подршку публике, са друге стране наш циљ се зна – идемо на победу и до ње можемо по рецепту који често понављамо, добром одбраном, ангажовањем и придржавањем договора из свлачионице. Играли смо на почетку домаће лиге са Дунавом, неће то бити иста утакмица као у Београду – рекао је Ненадић.

Након овог дуела, Црвена звезда ће наредни меч као домаћин одиграти у суботу у дворани ФМП Арена јер је због обавеза одбојкашке репрезентације Србије, дворана „Александар Николић” заузета у наредним данима. Меч Црвена звезда – Златибор у оквиру 6.кола Суперлиге игра се у суботу.

Претходни текстМилојевић: Максимално озбиљно у Лучанима
Следећи текстЗвезди призната титула из 1946.