Бен: Фешта у недељу на Маракани!

76

Звездаши се спремају за фешту у недељу! Од 18 сати почиње церемонија доделе трофеја најбољој екипи Србије, а сат времена касније почеће и последња суперлигашка утакмица у сезони са Напретком.

Сви смо јако узбуђени због предстојећег славља. Напорно смо тренирали целе сезоне како бисмо освојили шампионску титулу. Она додатно добија на значају када се зна да је ово јубиларна, тридесета титула за Црвену звезду. Додавање треће звездице изнад грба је велика ствар, не може много екипа да се похвали тиме. Бележили смо одличне резултате, постизали смо много лепих голова, навијачи су могли да уживају у атрактивној игри и сада је време да то заједно прославимо – рекао је Бен.

Звездин шпиц нагласио је колико важну улогу играју навијачи црвено-белих.

Атмосфера као на Маракани се ретко где на свету може доживети. Уживам да играм пред Делијама. Зато позивам навијаче да дођу у што већем броју да заједно прославимо 30. титулу, али и 30. рођендан наших навијача. Уверен сам да ће атмосфера бити права слављеничка и да ће сви који буду на стадиону уживати. Ми ћемо и на терену приредити лепу фудбалску представу и употпунити прославу.

Пре прославе у недељу, наша екипа ће у среду, 15. маја, одиграти реванш меч полуфинала Купа Србије против Младости у Лучанима.

Знате да ми од почетка до краја сезоне гледамо сваку следећу утакмицу као најважнију. Тако ће бити и сада. Идемо у Лучане са намером да победимо, потпуно смо спремни и фокусирани на оно што нас чека. Знамо да је Младост добра екипа, показали су то много пута до сада. Желимо дуплу круну ове сезоне, тако да ћемо се борити да остваримо што бољи резултат и пласирамо се у финале – поручио је Бен.

Претходни текстСа Напретком у 19 сати
Следећи текстНови тријумф Звездиних дама