Звездине легенде – Напуните Маракану 19. маја

65

Сјајна сезона црвено-белих ближи се крају. Учешће у Лиги шампиона украсило је јесен, а уследили су рекордни низ непобедивости и одбрана титуле. Управо друга уастопна шампионска круна биће прослављена у последњем колу 19. маја против Напретка, а славни фудалери Црвене звезде позвали су навијаче да у недељу дођу на Маракану.

Звездаши ће свечаност започети од 18 часова, сат времена пред почетак суперлигашког дуела, а клупске легенде очекују спектакл који ће представљати додатни ветар у леђа шампионима пред борбу за још један трофеј.

Већ две године имамо најбољи тим у држави и ред је да сјајан период украсимо дуплом круном. Трио Терзић – Мркела – Милојевић је обавио одличан посао. Сматрам да је ова генерација прави наследник оне коју сам ја водио до два трофеја и позивам све звездаше да их подржимо у преостала три изазова. Резултати су најбоља позивница, а ова генерација заиста бележи одличне игре. Надам се да ће им се цвено-бела публика захвалити на томе пуним стадионом на прослави у недељу – рекао је Бошко Ђуровски.

Сагласан са последњим стратегом који је у Љутице Богдана донео дуплу круну је и Владимир Петровић Пижон, четврта Звездина звезда.

Европски дуели показали су колико је значајна подршка навијача за Црвену звезду. Сад, кад је титула одбрањена, звездаши имју прилику да још једном покажу захвалност на феноменалној сезони и одбрањеној титули и уверен сам да ће то и учинити. Очекујем да десетине хиљада навијача у недељу дође на утакмицу и да заједно прославимо одбрану титуле – изјавио је Петровић.

Међу бројним клупским легендама, у недељу од 18 часова, на стадиону “Рајко Митић” биће и Станислав Караси.

Редовно подржавам моју Звезду са трибина. На правом смо путу како по питњу тима, тако и организационо. Надам се да ћемо освојити и Куп Србије, а феноменално би било да са са успесима наставимо у континуитету. Звездаши не скривају задовољство оствареним и зато очекујем да доласком на прславу потврде свој став. Неопходно је да црвено-бела публика, али и руководство подрже ову генерацију јер верујем да је способна да оствари још успеха – нагласио је Караси.

Претходни текстАња Обрадовић бронзана у Каунасу
Следећи текстРодић: Сви на прославу титуле!