Родић: Сви на прославу титуле!

52

Последње коло Суперлиге Србије и ове године резервисано је за прославу титуле на Маракани. Фудбалери Црвене звезде од 19 сати дочекаће екипу Напретка, а сат времена раније почеће церемонија доделе трофеја најбољој екипи у нашој земљи.

Сви смо срећни што другу годину за редом последње коло дочекујемо на овакав начин са нашим навијачима. Уверен сам да ће бити испуњене трибине и права слављеничка атмосфера. Заједно смо остварили историјски успех, пришли смо трећу звездицу изнад грба и дошло је време да то и прославимо. Улаз је бесплатан, сви су позвани да напарвимо незаборавну прославу – рекао је Родић.

Звездин леви бек осврнуо се на учинак црвено-белих у домаћем шампионату.

Освојити титулу у Црвеној звезди је посебан осећај и невероватна част. Ми смо успели да поновимо прошлогодишњи успех и одбранимо звање шампиона. Одлична сезона је за нама, забележили смо 32 победе, постигли 94 голова и то су подаци који показују да је публика могла да ужива на нашим утакмицама. Сада је дошло време да прославимо све оно што смо заједно остварили.

Осим за последњу утакмицу у Суперлиги, изабраници Владана Милојевића припремају се и за реванш меч полуфинала Купа Србије, који у среду играју у Лучанима.

Напорно се припремамо за предостијећу утакмицу, јер од почетка сезоне наглашавамо да нам је дупла круна главни циљ. Желимо да освојимо и Куп, а одлична екипа Младости нам је наредна препрека на том путу. Имамо предност, али потпуно фокусирано ћемо ући у утакмицу и ићи на победу. Надам се да ћемо 23. маја припредити још једно славље нашим навијачима – поручио је Родић.

Претходни текстЗвездине легенде – Напуните Маракану 19. маја
Следећи текстЈуниори Црвене звезде шампиони Србије!