Павков: Захтевније него против Ливерпула

62

Фудбалери Црвене звезде победом од 5:0 над Војводином дошли су на корак од освајања шампионске титуле. Утакмицу је фантастичним поготком отворио Милан Павков.

Фантастичан гол стварно, саиграчи су га одмах после утакмице у свлачионици упоредили са поготком Џејмса Родригеза на Светском првенству. Драго ми је што сам се на овакав начин уписао у листу стрелаца. Нисам стигао још увек да погледам снимак, али сигурно ћу то урадити јер волим да гледам голове које постижем – рекао је Павков.

Многе је гол против Војводине подсетио на, сада вец чувени погодак Звездиног шпица против Ливерпула.

Гол против Ливерпула је био важнији, али овај је много захтевнији. Позиција је била тежа, морао сам да шутирам левом ногом тако да ми је било теже него против Ливерпула.

Овације са трибина испратиле су Павкова када га је у игри заменио млади Дејан Јовељић.

Нисам очекивао да ћу добити такав аплауз, углавном ме нису овако лепо дочекивали у Новом Саду на претходних неколико утакмица тако да сам пријатно изненађен.

Наредни изазов изабранике Владана Милојевића очекује већ у недељу када играју против Младости.

Идемо ка свом циљу, сви се боримо за титулу и не одступамо од тога. Данас није било лако, као што би се рекло по резултату. Изузетно је захтеван терен, Војводина је пружала добар отпор, али на крају смо ми славили – поручио је Павков.

Претходни текстМилојевић: Гол Павкова се ретко виђа
Следећи текстПораз Црвене звезде у финалу плеј-офа