Јовељић: „Још једна победа и титула“

140

Млади, талентовани нападач Црвене звезде Дејан Јовељић два пута уписао се у листу стрелаца на мечу са Војводином.

Сјајна утакмица за нас. Одлично смо се снашли на тешком гостовању. Терен је био захтеван за игру, време тешко, али успели смо да упишемо нову победу. Посебно сам срећан због другог гола кији сам постигао. Пенал је био на мени, пришао сам Марину и питао га да ли могу ја да изведем једанаестерац. Без размишљања су се сложили и он и остали саиграчи. То је још једна ствар која показује колико смо сложни. Марин је доказао да зна колико ми значе голови. Код првог поготка Чаушић ми је упутио сјајан ударац, а ја сам се нашао на правом месту и лопту спровео у мрежу – рекао је Јовељић.

Нападач црвено-белих на сусрету са Војводином стигао је до бројке од десет постигнутих голова.

То ми је био циљ на почетку сезоне, драго ми је да сам га неколико кола пре краја и испунио. Веровао сам да могу да испуним то што сам зацртао, али без саиграча то не би било могуће. И данас се то показало.

Следећу утакмицу фудбалери Црвене звезде одиграће на свом терену против Младости у недељу.

За неколико дана пред нама је изузетно важна утакмица. Као што каже наша песма:“Још једна победа и титула“. Навијачи могу да очекују борбу и велику жељу у нашој игри у недељу. Надам се да ће то бити довољно за славље на крају – поручио је Јовељић.

Претходни текстПораз Црвене звезде у финалу плеј-офа
Следећи текстРутинска победа на Златибору