Црвено-бели отпутовали на Златибор

96

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у уторак у раним јутарњим часовима на Златибор, где их у среду 1.маја очекује меч 2.кола групе А Суперлиге против Златибора.

Црвено-бели ће меч играти у дворани „Ваи Таи“, а дуел са петопласираном екипом Кошаркашке лиге Србије долази после убедљиве победе над тимом Дунава претходног викенда:

Идемо да одиграмо добру утакмицу, знамо да нас очекује и доста навијача које Црвена звезда има у тим крајевима. Свако, као што сам рекао и на конференцији у Кући кошарке пре почетка такмичења, ко се налази у Суперлиги је потпуно заслужено ту. Зато морамо да одиграмо максимално, без икаквих осцилација. Имам на располагању све играче који су пријављени за Суперлигу, о стартних 12 одлучићемо пре почетка утакмице – рекао је тренер црвено-белих Милан Томић.

МВП прве утакмице Душан Ристић очекује добру утакмицу:

Златибор је већ неколико година врло амбициозна средина, у којој се улаже у кошарку. Екипа је заслужено у Суперлиги, и ми имамо двоструку обавезу – да се у лепом светлу прикажемо публици, али и да забележимо победу на првој гостујућој утакмици у групи. Добро смо радили претходних дана, спремни смо за овај меч – рекао је центар црвено-белих који је уводни меч у Суперлиги завршио са 18 поена, 8 скокова и индексом 32.

Утакмица Златибор – Црвена звезда мтс игра се у среду од 19 часова.

Претходни текстЗвезди потребна победа за мајсторицу
Следећи текстМилојевић: У Новом Саду је увек дерби