Лака победа Црвене звезде мтс на старту СЛ

116

Победа кошаркаша Црвене звезде мтс 101:60 против Дунама на старту СЛ. Пред 2300 гледалаца најефикаснији Душан Ристић са 18 поена. У нардном колу црвено-бели гостују Златибору.

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су екипу Дунава из Старих Бановаца резултатом 101:60 у првој утакмици групе А Суперлиге Србије.

Пред 2300 гледалаца у дворани „Александар Николић“ најефикаснији код црвено-белих био је Душан Ристић са 18 поена и 8 скокова, пратио га је Риверс са 17 поена.

Пред почетак меча публика у дворани била је у прилици да још једном великим аплаузом поздрави трофеј намењен освајачу АБА лиге.

Утакмица није донела никакву резултатску неизвесност, црвено-бели су почели шутерски врло расположено, предност је расла из минута у минут, уз бројне атрактивне потезе практично свих играча који су се нашли у протоколу за ову утакмицу.

Већ после неколико минута било је 16-6, на крају четвртине 26-15, а након првих пет минута друге деонице и серије 11-0 за црвено-беле тренер гостију Ашћерић затражио је и други тајм-аут.

До полувремена тројке су убацивали Лазић, Фаје, Давидовац, Ненадић… а на семафору је стајало великих 59-31.

У другом полувремену очекивано тренер Милан Томић је делио минутажу и указао шансу свима (од 13 играча у протоколу није био Алекса Раданов), а публика је могла да ужива у лепим потезима и победи Црвене звезде мтс са коначних 101:60.

КК Црвена звезда мтс: Човић 3+7ас, Давидовац 4, Лазић 7, Добрић 13,Кешељ 5, Фаје 5, Берон, Ненадић 9+5ск+5ас, Ристић 18+8ск, Риверс 17, Симанић 9, Оџо 11+5ск.

У наредном колу кошаркаши Црвене звезде мтс гостују екипи Златибора.

Претходни текстЗвезда у четири шампионске трке
Следећи текстЗвезда славила у Новом Саду