Понедељак резервисан за тестирање талената

85

Црвено-бела традиција да током сваке полусезоне, на стадионима иза југа Маракане, буде организован отворени, пробни тренинг за најмлађе биће настављена и овог пролећа.

Пројекат „Опен деј“, први у 2019. години, биће организован 29. априла, од 18 часова на теренима Омладинске школе Црвене звезде, а право учешћа имају сва деца рођена 2009, 2010, 2011. и 2012. године.

Скуп најмлађих је заказан за 17.15 часова испред свлачионица Звездине школе у Љутице Богдана, а учесници су у обавези да понесу комплетну опрему за тренинг укључујући и костобране.

Тестирање будућих асова ће се обавити на теренима Омладинске школе Црвене звезде и биће отворено за јавност. Тренинге ће водити тренери из Звездине школе са богатим искуством у раду са најмлађим фудбалерима, а најбољи појединци ће добити прилику да се кроз пробу докажу у црвено-белим редовима.

Отворени тренинг је, уз Звездине кампове, једина прилика да се малишани наметну и задуже црвено-бели дрес па позивамо сву децу која сањају Звездин грб да у понедељак демонстрирају фудбалске вештине. За све који не буду у прилици да дођу на отворени тренинг преостаје прилика да знање са бубамаром покажу током кампа у Београду који почиње 24. јуна и за који се могу пријавити ОВДЕ.

Претходни текстНебо се отворило, стадион је експлодирао!
Следећи текстЗвезда и Војводина настављају борбу за титулу