Успешно одржан Звездин камп у Бечу

52

Први у низу Звездиних кампова предвиђених за 2019. годину успешно је одржан у Бечу, а премијерна црвено-бела смотра талената у Аустрији дала је сјајне резултате.

На Звездином кампу који је одржан у Бечу, на теренима фудбалског клуба Виена 2016, учествовало је 60 талентованих малишана рођених од 2002. до 2012. године.

Са учесницима кампа, током шестодневног програма, радила су четворица тренера из Омладинске школе Црвене звезде предвођена координатором Звездине школе фудбала Владимиром Цвјетићанином.

Веома сам задовољан резултатима кампа. Деца су сјајно радила, а чак девет малишана је добило позив да дође на пробни тренинг у Београд. Услови су били изванредни и због тога сам веома захвалан Виени 2016, техничком организатору Звездиног кампа. Имајући у виду резултат ове акције, уверен сам да ће он прерасти у лепу традицију – рекао је Цвјетићанин.

Учесницима је део знања пренео и Никола Јелић. Главни тренер Омладинске школе Црвене звезде поделио је део богатог искуства са малишанима и том пиликом изразио задовољство због нивоа на којем се одржавају тренинзи, опоравак али и рекреација учесника кампа.

Наредни Звездин камп одржаће се у Београду од 24. јуна, а упркос великом инетерсовању за смотру у престоници, још нису сва места попуњена па сви заинтересовани могу да се пријаве попуњавањем образца ОВДЕ.

Претходни текстАпел јавности пред вечити дерби
Следећи текстИванић: Желимо победу