Рода Ф8 – Јуниори Црвене звезде у полуфиналу

60

Јунироска екипа Црвене звезде мтс победом стартовала на завршном јуниорском „Рода Ф8″ турниру који се од петка до недеље одржава у Железнику. Црвено-бели савладали Младост Ветерник 98:60. Томашевић најефикаснији са 19 поена, противник у полуфиналу бољи из дуела Мега – Младост.

Јуниорска екипа Црвене звезде мтс победом је отворила завршни турнир 8 најбољих јуниорских екипа државе.

Црвено-бели су на старту турнира који се од петка до недеље одржава у дворани „ФМП Арена“ били бољи од екипе Младост Ветерник Одеон баскет 98:60 (26:19,23:17,28:11 и 21:13).

Први меч на завршном турниру црвено-бели су одиграли врло сигурно, већ током првог полувремена су стекли двоцифрену предност, и увећавали је до краја меча.

Практично сви играчи Црвене звезде мтс који су се нашли у протоколу, уписали су се у листу стрелаца, а чак шесторица играча имали су двоцифрени учинак у поенима, међу којима је најефикаснији био Томашевић са 19 поена.

КК Црвена звезда мтс: Ускоковић 6,Павићевић 12, Карапанџић 12,Поповић 12+6ск, Манојловић 4,Радосављевић 2, Васић 10+9ск, Машић 12,Добрашиновић 1, Томашевић 19, Ћојбашић 8, Коларић.

У осталим утакмицама првог дана, Партизан је савладао екипу Бека 98:83, Борац је био бољи од Динамика 68:58, док се у последњем четвртфиналном дуелу састају Мега и Младост.

У полуфиналу екипа Црвене звезде чека бољег из меча Мега – Борац, док се у првом полуфиналу састају Партизан и Борац.

Претходни текстПочиње борба за шампионску титулу
Следећи текстМајсторица одлучује о шампиону АБА лиге