Милуновић: Првенац посвећујем деци

54

Стамени штопер Немања Милуновић првим поготком у Звездином дресу брзо је одговорио на изједначење ривала и најавио победу против Младости.

Црвено-бели савладали су екипу из Лучана са 4:1 у првом мечу полуфинала Купа, а Милуновић је био стрелац другог гола за шампиона Србије.

Срећан сам због првенца. Погодак је донео ново вођство, леп је осећај и заиста сам задовољан, а гол посвећујем деци. Дао сам погодак за друго вођство и најавио победу што додатно радује – рекао је Милуновић и додао:

Разумем да је радним даном посета мања, али сам очекивао већу подршку. Играмо за звездаше, победа је битна, а свакако да је утакмицу употпунила голеада. Сигуран сам да су присутни уживали у игри.

Високи штопер је задовољан резултатом пред реванш 15. маја у Лучанима, али се не опушта поред три гола предности.

Играмо офанзивно, бекови су високо и у таквим ситуацијама контре су претња. Ривал је управо тако стигао до поготка. Ипак, резултат 4:1 је врло добар пред реванш, али није повод за став као да је финале већ обезбеђено. Задовољан сам резултатом, али имамо на уму да је Младост добра екипа, да није тако не би била у полуфиналу – закључио је Милуновић.

Претходни текстЈанковић: Корак ка финалу
Следећи текстЈовељић: Голови за миран реванш