У Подгорици као да је 0-0

47

Тренер Црвене звезде мтс Милан Томић и првотимац црвено-белих Огњен Добрић сложни су у оцени да је пред екипом велики изазов. Трећа утакмица финалне плејоф серије АБА лиге између Црвене звезде мтс и Будућност Воли на програму је у среду од 19 часова у дворани ’’Морача’’.

Делегација Црвене звезде мтс у вечерњим часовима креће пут Подгорице. Црвено-бели путују у госте Будућности у жељи да искористе меч лопту до које су дошли изванредним партијама и убедљивим победама на домаћем терену. Чињеница је да неће бити ни мало лако, али и да не недостаје разлога за оптимизам. Здравствени билтен у екипи је такав да Џо Регланд још увек није спреман да помогне екипи на терену, док је наступ Стратоса Перпероглуа под знаком питања услед повреде коју је задобио на претходном мечу.

О трећој утакмици финалне плејоф серије АБА лиге, која се игра у дворани ’’Морача’’ у среду од 19 часова, говорио је тренер Црвене звезде мтс Милан Томић, свестан да је пред црвено-белима потпуно другачији меч од оних који су одиграни у Београду.

Очекујем потпуно другачију утакмицу, разлике којима смо добијали претходне утакмице уопште нису фактор нити играју улогу пред овај трећи меч. Екипа Будућности ће сигурно реаговати након два пораза, и играће пред својим навијачима у својој дворани. Зато ћемо морати да одиграмо још јаче, паметније и да држимо концентрацију током целог тока утакмице. Понављам оно што сам рекао и недељу, као да је 0-0 у финалној серији и тако гледамо и трећи меч – рекао је тренер црвено-белих.

О наредној утакмици говорио је и првотимац црвено-белих Огњен Добрић:

Нема сумње да нас чека тешка утакмица, екипа Будућности има велики квалитет и у том смислу нема промена у нашем приступу утакмици, јер и ову наредну гледамо као да је почетак серије. Добро смо тренирали у ова два дана, освежили се за наредни изазов. Тим Будућности ће свакако другачије изгледати у својој хали, пред својим навијачима, знају те кошеве, ту играју. Зато ће наш приступ бити исти као и пред прва два меча – чврсто, концентрисано, држећи се плана који нам изнесе тренер, али смо те утакмице већ заборавили и спремамо се за трећи меч – истакао је Добрић.

Претходни текстЗвездини таленти најбољи у Србији
Следећи текстКуп: Црвена звезда – Младост 4:1