Милојевић: Подршка за добар резултат пред реванш

49

У уторак од 17 часова на програму је први дуел полуфинала Купа Србије, а шеф стручног штаба Владан Милојевић пред гостовање Младости на стадиону „Рајко Митић“ рекао је како им је неопходан добар резултат пред реванш у Лучанима.

Приближава се завршница Купа, а у овом такмичењу имамо високе циљеве ове године. Све четири екипе јако су добре и квалитетне. Играмо против Младости која је у врху нашег фудбала, има континуитет последњих година, увек је међу првих четири-пет екипа и бори се за излазак у Европу. Врло су дисциплинована екипа која дефакто зна да игра на резултат, неће се само бранити, далеко од тога. Имају свој стил игре, физички су моћна екипа и јасно се види печат колеге Нешка Миловановића, једног од најискуснијих и најбољих тренера у нашем фудбалу са најдужим стажом – нагласио је Милојевић.

Тренер шампиона Србије верује да их чека изузетно тешка борба и у уторак од 17 сати на Маракани, и 15. маја за када је заказан реванш у Лучанима.

Неће нам бити ни мало лако, имали смо дерби првенства у суботу и врло брзо је ова наредна утакмица. Имамо малих здравствених проблема, али ћемо се максимално спремити и за овај сусрет. Волели бисмо да уз подршку са трибина направимо добар резултат пред реванш у Лучанима, чекају нас две јако тешке утакмице полуфинала и морамо да будемо врло опрезни.

Црвено-бели настављају борбу за дуплу круну у згуснутом распореду мечева.

Куп је интересантно такмичење и најпошетније је да буде по две утакмице у полуфиналу, да се искристалишу најбољи за финале. Ми сваку утакмицу гледамо посебно, нема калкулација, имамо пред собом 180 минута за финале Купа и треба бити јако обазрив.

Милојевић се додатно осврнуо и на кадровску ситуацију.

Има више играча са мањим проблемима и прехладама, а Боаћи није страшно повређен како је деловало. Видећемо колико ће бити спреман за Младост, али очекујем да ако и не буде играо сутра, биће брзо у погону – закључио је Милојевић.

Претходни текстРезултати црвено-белих у првој трци Купа
Следећи текстЈовани Арсић бронза на „Паоло Д’Алоја“