КК Црвена звезда мтс – шта је следеће?

139

КК Црвена звезда мтс приморан да реагује на врло „необичну“ и до сада незабележену ситуацију која утиче на регуларност АБА лиге и завршницу регионалног такмичења.

КК Црвена звезда мтс дошао је до сазнања да су службеници АБА лиге јтд , комесар за делегирање судија Изток Ремс и службеница Вања Вујичић смештени од петка 12.04.2019. године, током свог боравка у Београду у хотелу „Crowne Plaza“ који је званични хотел АБА лиге, а да је од 13.04.2019.године у истом хотелу смештен и директор Крешимир Новосел.

Та чињеница није у складу са пропозицијама АБА лиге, може да доводе у сумњу регуларност такмичења, и целе финалне серије, из простог разлога што се у истом хотелу налази и комплетна делегација, играчки погон КК Будућност ВОЛИ на челу са председником клуба, и скоро комплетном управом.

Таква ситуација није се никада догодила ни у једном такмичењу у организацији ФИБА, Евролиге, па чак ни у време АБА Сидро лиге!

Београд као вишемилионски град има сасвим довољно смештајних капацитета хотелског типа, да би се избегла свака могућа инсинуација на ову тему, која није потребна АБА лиги.

КК Црвена звезда мтс овим дописом не жели да прави никакав притисак пред другу утакмицу плеј офа, нити да прејудицира неке догађаје, али смо принуђени да замолимо директора лиге и спортског директора лиге, да што пре реше ову ситуацију која никоме није у интересу, и да пронађу неко друго решење за смештај својих службеника, посебно у овом тренутку када се игра финална серија регионалног такмичења.

КК Црвена звезда мтс ће се максимално придржавати свих чланова Пропозиција такмичења и то очекујемо од свих учесника и актера финалних утакмица, управа, играчких погона, али и од службеника АБА лиге јтд.

КК Црвена звезда мтс