Наставак полуфиналне серије у среду у Суботици

63

Одбојкаши Црвене звезде у среду (18 часова) гостују Спартаку у Суботици у другој утакмици полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије.

Наши одбојкаши су после велике борбе у првој утакмици полуфинала успели да поведу са 1:0. Екипе се селе на север Војводине, а уколико црвено-бели направе брејк доћи ће до велике предности и наћи ће се надомак пласмана у финале.

У првом сусрета Звезде и Спартака видели смо неизвесну борбу. Обе екипе су приказале велику борбеност, пожртвовање и жељу за победом.

У првом сету наши одбојкаши су изгубили предност стечену средином сета, па су гости повели (22:25). Звезда је успела да изједначи (25:20), али су Суботичани лако дошли до новог вођства (16:25). Црвено-бели су опет узвратили, изједначили (25:19) и меч увели у пети сет. Гости су боље започели одлучујући сет, али је Звезда после промене страна преокренула и на крају славила са 3:2 (15:13).

Црвено-бели воде са 1:0, а прва екипа која оствари три тријумфа у полуфиналној серији плеј-офа пласираће се у финале. У другом полуфиналном дуелу Војводина НС семе води са 1:0 против Младог радника.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије за сениоре између Спартака и Црвене звезде на програму је у среду 10. априла у 18 часова у Хали спортова „Дудова шума“ у Суботици, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Дејан Рогић и Александра Баланџић.

Претходни текстКапитен за понос
Следећи текстМеч одлуке у суботу од 18 сати