Марин: Један од најлепших голова у каријери

93

Утакмицу против Пролетера, 27. суперлигашку победу изабраника Владана Милојевића, свакако је обележила мајсторија Марка Марина. Сви они који су пратили утакмицу Црвене звезде могли су у 68. минуту да уживају у голу који се ретко виђа на теренима широм Европе.

Много леп гол! Читава акција је била одлична, почела је са десне стране, дуплим пасом са Гајићем, потом је лопта пребачена лево, уследио је дриблинг и потом лоб. Сигурно је то један од најлепших голова у мојој каријери и драго ми је што сам таквим потезом, у веома важном тренутку, допринео победи своје екипе – рекао је Марин.

Звездин фантастични везиста осврнуо се на игру своје игре у победи над Пролетером 4:0.

Док нисмо постигли други гол није било лако играти, Пролетер је добро стајао у дефанзиви, борили су се. После је већ било много лакше, јер је противник био принуђен да се отвори, уз то су се и уморили, тако да смо све то искористили и забележили убедљиву победу. Завршили смо регуларни део сезоне, сада нам је неопходна пуна концентрација за плеј-оф и за полуфинале Купа Србије.

Већ наредног викенда отпочињемо са серијом од седам одлучујућих утакмица. У првом колу плеј-офа Црвена звезда ће на свом терену дочекати другопласирану екипу Радничког.

Добро је што имамо целу недељу да се припремимо за сусрет са неугодним ривалом какав је Раднички. Свесни смо да убрзо следи и полуфинале Купа, нама изузетно важна утакмица. Желимо да са добрим резултатом дочекамо реванш. Већ смо много пута истицали да претендујемо на дуплу круну ове сезоне. У наредних неколико недеља се све решава, тако да ћемо бити максимално фокусирани, како бисмо донели велику радост нашим навијачима. Надам се да ће на том путу бити још овако лепих и атрактивних голова – поручио је Марин.

Претходни текстМилијаш: Много прелепих момената
Следећи текстПолуфинална серија се сели у Лајковац