Распоред у плеј-офу

418

Наши фудбалери обезбедили су прво место пред плеј-оф и пре последње утакмице, односно сусрета 30. кола Суперлиге, а сада је познат и распоред утакмица у преосталих седам рунди.

Црвено-бели са лидерског места дочекују поделу бодова, које су обезбедили још раније без обзира на исход дуела са Пролетером који је савладан са 4:0.

Како су пре овог меча на Маракани одигране све преостале утакмице 30. кола домаћег првенства, познат је и пут изабраника Владана Милојевића у борби за одбрану титуле.

У првом колу плеј-офа, односно укупно 31, фудбалери Звезде дочекаће другопласирани Раднички из Ниша 13. априла. Наредног викенда, према плану 21. априла, црвено-бели иду у госте Чукаричком.

Након тога се игра у ритму среда-викенд, што значи да ће шампион Србије у 33. колу дочекује вечитог ривала. После Ускрса, 1. маја, наши фудбалери би требало да гостују екипи Војводине на „Карађорђу“.

Четири дана касније на програму би требало да буде 35. коло, односно пета рунда плеј-офа и тада ће на Маракани црвено-бели дочекати петопласирану Младост из Лучана.

Последње првенствено гостовање у домаћем првенству требало би да буде Пролетеру 11. маја, док је последњи суперлигашки меч заказан за 19. мај на Маракани против Напретка.

Подсетимо, Црвена звезда као првопласирана у плеј-офу има четири утакмице на свом терену и три у гостима, а другопласирану и трећепласирану екипу дочекујемо на стадиону „Рајко Митић“.

Претходни текстЦрвена звезда – Пролетер 4:0
Следећи текстМилојевић: Празник фудбала