Милијаш: Много прелепих момената

103

Уласком у игру у 83. минуту, Ненад Милијаш је уписао 250. званичну утакмицу у дресу Црвене звезде, па ће дуел 30. кола Суперлиге на стадиону „Рајко Митић“ бити упамћен по победи (4:0) и јубилеју капитена.

Победа ми је улепшала јубилеј. Није било лако, иако резултат говори другачије. Крај је и колико год се трудили да будемо у фокусу, глава нам је била у наредним изазовима, па можда нисмо били на нивоу као до сад. Следе две недеље током којих се све ломи. Честитао бих противнику који је одиграо веома добру дебитантску сезону – рекао је Милијаш.

Импресивна бројка само је украсила сјајне заједничке године Црвене звезде и њеног капитена.

Волео бих да неко понови овај рекорд, јер би то значило да ће провести лепо време у Звезди. Хвала свим играчима са којима сам играо у црвено-белом дресу. Емоције су веома јаке, нико дуго није постигао слично. Рано људи одлазе, а новац је главни фактор. Зато је ово успех којим ретко ко може да се похвали. Било је много прелепих момената, али је тешко издвојити посебну утакмицу. Памтиће се свака победа, сви европски дуели, вечити дербији…

Сезона у којој је искусни фудбалски архиекта стигао до 250 утакмице у Звездином дресу могла би да буде додатно улепшана са два трофеја.

Са Звездом увек очекујем успехе. Доста је тешких утакмица, некад се жеље нису оствариле, док нам је ове године све ишло по плану. Циљ нам је дупла круна, на правом смо путу и имамо квалитет, али нисмо још освојили ни један трофеј. Даћемо све од себе да дођемо до тог циља – изјавио је Милијаш.

Претходни текстМилојевић: Празник фудбала
Следећи текстМарин: Један од најлепших голова у каријери