Пожурите у халу, сви заједно до циља!

45

Важне сервисне информације пред вечерашњу утакмицу. Капије хале отварају се у 16 часова. Детаљне контроле на улазима, додатна провере на улазима, укључујући и сезонске и спонзорске улазнице. Без гостујућих навијача у хали.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Партизана НИС у трећој одлучујућој утакмици плеј офа АБА лиге јтд у суботу од 18 часова.

За меч који се игра у дворани „Александар Николић“ влада изузетно велико интересовање, а све карте за дистрибуцију и продају су постале изузетно вредно парче папира за све који воле Црвену звезду, пошто су разграбљене у врло кратком року у четвртак у просторијама СД Црвена звезда у Београду.

КК Црвена звезда мтс се овом приликом још једном захваљује свима којима је црвено-бела боја при срцу и који су препознали важност тренутка и утакмицу, у којој својом подршком могу да буду додатна снага и шести играч кошаркашима Црвене звезде.

Овом приликом КК Црвена звезда мтс подсећа све који долазе у суботу увече у дворану „Александар Николић” да фер и спортски бодре наш тим, не бацају никакве предмете у терен и заиста буду подршка НАШИМ играчима.

КК Црвена звезда мтс подсећа још једном да у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) али и изузетног интересовања навијача Црвене звезде за овај меч, ради лакше организације „мајсторице“ никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу. Због тога, сектори који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће у потпуности попуњени навијачима Црвене звезде.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице (16).

Такође клуб апелује да сви који поседују улазнице за ову утакмицу, крену ка дворани знатно раније, због врло детаљних контрола које ће бити споровођене на улазима.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте, али ће и њихове, као и спонзорске улазнице бити додатно контролисане на улазима и провераван идентитет власника истих кроз јмбг број И личне карте!.

ДА ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА! Да направимо атмосферу по којој смо познати много даље од ових простора, да помогнемо екипи да дође до победе и пласмана у финале!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстКреће борба за финале плеј-офа
Следећи текстМилојевић: Сви на Маракану у недељу