Павков: Подржите нас у недељу против Пролетера

94

Само једна утакмица дели нас од завршетка регуларног дела првенства. Наши фудбалери обезебдили су прво место пред плеј-оф, али су силно мотивисани да упишу још једну победу пред поделу бодова, како истиче наш шпиц Милан Павков. Утакмица против Пролетера је заказана за недељу, 7. април, од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Права борба тек предстоји, најважнији део првенства следи управо након поделе бодова. Зато смо у овом моменту сви фокусирани на то да забележимо тријумф и у последњем колу у овом делу. Сигурно нам неће бити лако, Пролетер је показао у својој дебитантској сезони у Суперлиги да му је место међу најбољим екипама у нашој земљи. То обећава лепу и узбудљиву утакмицу у недељу на Маракани. Ми смо доста ефикасна екипа, показало се на прошлом сусрету против Бачке Паланке да не дају само нападачи голове. Даћемо све од себе на терену да наставио успешан низ без пораза – рекао је Павков.

Изабраници Владана Милојевића до сада су се у сезони са екипом Пролетера састали само једном и били су успешнији резултатом 2:0.

Немамо много искуства са новосадском екипом, али наш стручни штаб ради одличан посао када је у питању анализа противника. И овог пута су до детаља проучили слабости и предности Пролетера, добијамо инструкције и уколико их испратимо на терену верујем да неће бити проблема. Иако је густ распоред утакмица, на нас напор не оставља последице, јер смо се навикли да играмо на свака три дана.

Наш нападач очекује феноменалну атмосферу на Маракани.

Много пута до сада се показало колико нам значи подршка Делија на утакмицама, њихова песма нас носи на терену. Верујем да ће тако бити и овог пута. Одлична атмосфера влада у екипи, сви смо спремни и мотивисани да остваримо још једну победу и да на крају утакмице славимо са нашим навијачима. Зато вас позивам све да дођете на Маракану у недељу у 19 сати, да нас подржите и да још једном победом најавимо борбу у плеј-офу – поручио је Павков.

Претходни текстДа сви заједно дођемо до победе!
Следећи текстМилица Николић бронзана у Анталији