Стојковић: Видимо се у недељу на Маракани

67

Дан након победе над Бачком 3:1 фудбалери Црвене звезде већ се пуном паром припремају за нови изазов. У недељу, 7. априла, од 19 часова наша екипа ће у последњем колу регуларног дела првенства дочекати Пролетер. Стрелац гола у Бачкој Паланци Филип Стојковић срећан је што је помогао екипи да дође до 26. победе у сезони.

Пресрећан сам због гола, лепа акција је била. Марин ме је фантастично упослио, није ми било тешко да такву лопту пошаљем у мрежу. Видело се и по радовању колико ми погодак значи, посебно што је ставио печат на тријумф. Такође, подједнако сам срећан и што је Савић постигао првенац у црвено-белом дресу. Пре утакмице ми је рекао да има осећај да ће баш против Бачке дати гол, али он то каже пре сваке утакмице. Изузетно ми је драго што је овог пута био у праву. Мада, не рачунам му гол док га не постигне на Маракани – рекао је Стојковић.

Популарни Жуле очекује фантастичну атмосферу у недељу на Маракани.

Знам да ћемо имати фантастичну подршку, да нас очекује леп амбијент у недељу и зато бих позвао наше навијаче да у што већем броју дођу на стадион да нас подрже и да уживају у фудбалу. Много пута смо рекли колико нам је битно да са максималним учинком уђемо у плеј-оф, управо због поделе бодова. Пролетер је показао ове сезоне да је у одличној форми и зато ћемо морати максимално фокусирано да уђемо у утакмицу како бисмо остварили нови тријумф. Мотивисани смо, пуни самопоуздања и једва чекамо да истрчимо на терен.

Звездин бек осврнуо се на учинак екипе на сусрету са Бачком.

После заслуженог вођства од 2:0 направили смо грешку коју је противник казнио голом. Ипак, ми смо били ти који смо држали конце у својим рукама све време, није се победник доводио у питање. Само се чекао трећи гол, испоставило се да сам ја успео да затресем мрежу и донесем миран завршетак утакмице. Изузетно је важно што смо остварили тријумф на претпоследњој утакмици пре поделе бодова – поручио је Стојковић.

Црвено-бели ће Пролетер дочекати у недељу од 19 сати, што је још једна прилика да трибине Маракане буду што испуњеније и да наши фудбалери уз подршку навијача направе нови корак ка дуплој круни.

Претходни текстНезапамћено интересовање Звездаша, карата више нема!
Следећи текстИграј са Звездиним фудбалерима и освоји дрес