Чаушић: Незаборавна атмосфера

73

Наши првотимци после репрезентативне паузе наставили су успешан низ без пораза у домаћем шампионату. Овог пута чета Владана Милојевића била је боља од Мачве. На терен се, после неколико недеља одсуства због проблема са повредом, вратио везиста Горан Чаушић.

Добро сам се осећао на утакмици, неколико недеља нисам био на терену и то ми је тешко пало. Није било лако против Мачве, примили смо гол на почетку, али заиста смо добро играли и стварали смо шансе, посебно у првом делу утакмице. Дали смо гол у важном тренутку и у наставку игре је било доста лакше. Најважније је нам је да смо освојили три бода, која нам много значе у наставку борбе за титулу – рекао је Чаушић.

Звездин везиста уписао је асистенцију код Боаћијевог поготка.

Драго ми је због асистенције, добра утакмица за мене после неколико недеља одсуства. Било је у том делу игре доста лепих и атрактивних потеза. Физички се добро осећам на терену, иако ми је последњих десетак минута пало мало теже, али то је нормално јер дуго нисам играо. Драго ми је да сам издржао до краја, битно је да сам се вратио, сада ће све бити лакше.

Феноменална атмосфера на трибинама обележила је ову утакмицу.

Заиста је било невероватно на трибинама. Наравно, на терену смо фокусирани само на игру, али стигнемо да видимо шта се дешава на трибинама, а посебно да осетимо. Драго ми је што смо победили и додатно улепшали овај меч. Хвала нашим навијачима, не могу да кажем да сам изненађен, пошто сваке недеље оно изнова доказују да су најбољи навијачи на свету – поручио је Чаушић.

Претходни текстМилојевић: Прелеп амбијент, хвала навијачима
Следећи текстТријумф Звезде на старту Суперлиге