Иза југа Маракане – Премијера пионира

186

Две недеље после омладинаца и кадета, шампионску трку ће наставити и пионири Црвене звезде.

Таленти рођени 2004. године који стасавају иза југа Маракане пролећну завесу ће подићи против Бродарца, на свом терену у суботу од 11 часова, а пред наставак такмичења Михајло Трајковић, тренер пионира, направио је резиме припрема и открио амбиције у предстојећем периоду.

Имали смо доста времена да се посветимо развоју играча и уигравању тима. Одрадили смо припреме у Бугарској и одиграли више од десет пријатељских утакмица. Најозбиљније провере биле су против Зенита током гостовања у Русији, био је то ривал по мери. Радују ме игра и напредак – рекао је Трајковић.

Учитељ црвено-белих пионира истакао је задовољство због расположивих снага.

Није било већих промена, играчи се одлично познају и већ се формирао тим, настају тандеми… Једини новајлија је Вељко Лолић, офанзивни везни играч из Војводине, а бићемо ускраћени за помоћ Марка Лазетића који је прекомандован у годину дана старију генерацију.

Звездини бисери такмичење настављају са друге позиције уз учинак од десет победа и један пораз.

Приореитет је играчки развој деце и у предстојећој полусезони. Наравно, грб који носимо обавезује нас да дајемо свој максимум и увек циљамо прво место. Задовољан сам у ком смеру се развијају играчи, како индивидуално, тако и тимски – рекао је Трајковић.

Претходни текстЗвезда за викенд домаћин Ф4 WABA лиге за пионирке
Следећи текстТомић и Лазић: Целе сезоне смо се борили за играча више