Бесплатних карата за суботу више нема!

69

КК Црвена звезда мтс обавештава све навијаче да улазница за трибине хале Александар Николић, за први меч полуфинала плеј-офа – више нема. Остао је још мали број дневних улазница за ложе, партер Б и почасна места, које ће се продавати у петак у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су бесплатне карте за трибине за прву уткмицу полуфинала плеј офа АБА лиге Црвена звезда – Партизан подељене.

Огромно интересовање навијача Црвене звезде и општа мобилизација пред ову важну утакмицу за наш клуб, довела је у четвртак у јутарњим часовима до редова испред просторија клуба на Малом Калемегдану, а све бесплатне улазнице за трибине подељене су за само 2 сата.

Клуб саопштава да је остао одређени број дневних карата за плаву, белу ложу, партер Б и почасна места, које су у продаји у просторијама клуба на Малом Калемегдану и у петак од 10 часова.

Цене карата за почасна места, ложе и партер Б:

ПАРТЕР Б – 500,00
ВИП ЛОЖА – 900,00
ПЛАВА ЛОЖА – 700,00
БЕЛА ЛОЖА – 600,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 4.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 2.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 4.000,00

Након састанка свих безбедносних структура и служби које су задужене за обезбебеђење ове утакмице, као и представника АБА лиге јтд, одлучено је да све капије дворане „Александар Николић“ буду отворене у 17 часова, а не како је првобитно било најављено у 16 часова.

Црвена звезда мтс још једном подсећа да у складу са правилником о такмичењу АБА лиге и чланом 41.3 – клубовима је забрањено организовано довођење навијача на гостујуће утакмице.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да направе препознатљиву атмосферу која ће помоћи екипи да дође до жељеног резултата, и уједно подсећа да сви у суботу дођу у халу обућени у складу са слоганом који ће важити за ову утакмицу „ОБОЈИМО ХАЛУ У ЦРВЕНО”.

Претходни текстШампионски ген Звездиних играча
Следећи текстСтрахињи Јованчевићу уручена плакета „Наш шампион“