Милојевић: Сањао сам овакве тренутке

58

Шеф стручног штаба Владан Милојевић анализирао је дуел четвртфинала Купа Србије и захвалио се навијачима на Маракани на посвећеном транспаренту.

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Србије победом над Радником резултатом 2:1 (2:0).

Сусрели смо се опет у врло кратком периоду и опет ћу поновити, Радник има врло добро избалансирану екипу први пут откако је у Суперлиги. Јако је добро вођена што је печат тренера Милана Милановића и само нека овако наставе – рекао је Милојевић и осврнуо се на сам дуел четвртфинала најмасовнијег такмичења:

Имали смо посед, али мислим да смо могли и раније да решимо меч трећим голом. Морали смо да будемо мало одлучнији, требало је да преузимамо одговорност и шутирамо више са дистанце, али све у свему сам задовољан како смо одиграли. Желим све најбоље Раднику у будућности, а ми се окрећемо мечу са Радом у првенству, односно последњој утакмици пред репрезентативну паузу.

Звездаши су 52. минуту посебно дирнули Владана Милојевића – посветили су му транспарент на северној трибини као захвалницу за обарање рекорда од 52 узастопне утакмице без пораза у домаћем првенству.

Сигурно прелепа честитка, то само Делије знају да приреде. Мени је моја породица прва кућа, а Црвена звезда друга и на све њих гледам као на своју фамилију. Хвала им, то су јако лепи тренуци које треба доживети. Сањао сам некада да ћу бити овде и та жеља ми се остварила. Њихова порука и скандирање су ми само подстрек да са још више енергије доприносим успесима Звезде.

Звезда за ривала у полуфиналу, у којем се играју две утакмице, на жребу може да добије Младост из Лучана, нишки Раднички и Партизан.

Нећу да звучим нескромно, али немамо посебне жеље за ривала. У Купу је увек могуће изненађење када се игра једна утакмица, и против Радника се готово све свело на гол у надокнади времена и њихов корнер. Све је могуће… Сада нас чекају сигурно две утакмице у борби за финале, а четири екипе које су у полуфиналу су највише показале ове сезоне – завршио је Милојевић.