Марин на рођендан продужио уговор до 2021.

22

Само лепе вести стижу са Маракане, па последња у низу гласи да је и Марко Марин продужио уговор са нашим клубом.

Ређају се потписи у Љутице Богдана и параф је ставио и маестрални организатор игре.

Марко Марин продужио је уговор са Црвеном звездом до лета 2021. године баш на дан када је рођен 1989. године, па ће навијачи и даље моћи да уживају у мајсторијама бившег немачког репрезентативца.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

Марко Марин је веома битан играч за Црвену звезду и неко ко је брзо освојио срца свих навијача. Са пуним правом и разлогом продужио је уговор на задовољство и клуба и навијача. Марин је у ових шест месеци показао да се ради о изванредном играчу. Могу слободно да кажем да доста дуго у Црвену звезду није дошао играч његових квалитета. Срећан сам што ћемо га још дуго гледати на Маракани – поручио је Мркела.

Ни Марин није крио задовољство што је баш на дан када је прослављао 30. рођендан потписао и нови уговор.

Лепо је прославити рођендан на овај начин, много сам срећан. Сигурно да ми је продужетак уговора један од најлепших поклона. Желим да наставимо да корачамо стазом успеха. Надам се и освајању дупле круне. Још једном желим да се захвалим генералном директору Звездану Терзићу и свима у управи клуба што су ми омогућили да летос дођем у омиљен клуб. То ми много значи, идемо даље – рекао је Марин.

Црвено-бели маестро тако се придружио саиграчима, Вујадину Савићу, Филипу Стојковићу, Милану Павкову, Бранку Јовичићу, Марку Гобељићу, Милану Борјану, Дејану Јовељићу и Милану Родићу, који су пре њега такође продужили уговоре.

Од првог дана се овде осећам као код куће. Саиграчи, навијачи, људи у клубу, сви су ме прихватили феноменално и зато сам одлучио да још останем. Много је битно што смо сачували костур тима, да се не мења пола екипе на сваких пола године. Имамо квалитет, доказали смо и када се придруже појачања, лакше је да се уклопе у екипу која је дуже на окупу и у којој све добро функционише. Мислим да је то велика ствар и за остваривање циљева, да се опет квалификујемо за групну фазу европског такмичења.

Марин је имао и поруку за све навијаче који га обожавају.

Стварно су феноменални. Од првог дана су ме прихватили, подржавају екипу стално. Само нека тако наставе, па да се заједно радујемо многим успесима – закључио је Марин.