Милојевић: Са звездашима прескачемо нову препреку

26

Шеф стручног штаба Владан Милојевић позвао је звездаше да испуне трибине стадиона „Рајко Мити’“ и у четвртфиналном дуелу против Радника, у среду од 18 часова.

Црвено-бели настављају са играњем у ритму среда-субота, што им одговара према Милојевићевим речима, и верују да ће успешно прескочити још једну препреку.

Куп је специфично такмичење, другачије него првенство. Игра се једна утакмица. Скоро смо играли са Радником у Сурдулици и тада сам рекао да од уласка у Суперлигу сада има најбољу екипу, са јако добрим тренером Миланом Милановићем. То је могло да се види и после нашег последњег сусрета. Радник је дисциплинована и брза екипа, добро избалансирана. Близу је уласка у плеј-оф што би био велики успех за Радник и саму Сурдулицу – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије позвао је публику да у што већем броју дође на Маракану.

Чека нас изузетно тешка утакмица, јер нема поправног. Добро ћемо се спремити и позивам навијаче да дођу у што већем броју. Знам да је у питању радни дан, али бисмо волело да уз њихову помоћ прескочимо још једну препреку.

Милојевић се осврнуо и на кадровску ситуацију у екипи.

Мариново стање биће познатије после снимања, видећемо колико је озбиљна, има назнака мање повреде. Са Боаћијем је позната ситуација, нових кадровских проблема немамо. Родић и Гобељић су и даље у процесу опоравка, иде пауза од две недеље, желимо да избегнемо потенцијални ризик и очекујемо их после паузе – рекао је шеф Звездиног стручног штаба и закључио:

Дупла круна нам је циљ. Прошле године нисмо успели, зато смо доста и опрезни што се тиче предстојеће утакмице. У полуфиналу су две утакмице, зато сада треба бити додатно обазрив. Нисмо нешто посебно причали, имамо филозофију нашу да нам је прва наредна утакмица најбитнија, тако се и сада понашамо – подвукао је Милојевић.