Јовељић Звездин до 2023.

61

Звездина деца су снага нашег првог тима, зато све звездаше радује чињеница да је млади голегетер Дејан Јовељић продужио уговор са Црвеном звездом до 2023. године.

Играч који је у Лиги шампиона младих на четири утакмице три пута био стрелац, за први тим Црвене звезде у овој сезони већ је постигао пет голова, обавезао се на верност црвено-белим бојама у наредне четири и по године.

Изузетно сам срећан што ми је Црвена звезда указала поверење продужетком уговора. Надам се да ћу то оправдати играма, головима и залагањем на терену. Лично сањам још много голова, победа и титула у Звездином дресу. Доста играча који су били део наше Омладинске школе у претходном периоду су продужили уговоре у првом тиму, то је јако битна ствар за наше резултате, као и атмосферу у свлачионици – рекао је Јовељић.

Спортски директор црвено-белих Митар Мркела истакао је задовољство што је изузетно талентован млади голгетер продужио уговор са нашим клубом.

Веома сам срећан, Јовељић је најталентованије дете из Омладинске школе у овом тренутку. Већ је дуже време са нама, има доста утакмица у првом тиму, дебитовао је и у Лиги шампиона. Верујем да ће овим потписом и навијачи бити задовољни, јер они увек имају посебна осећања према својој деци и играчима који су поникли у нашој Омладинској школи – рекао је Мркела.

Од нашег младог шпица очекује се још много голова у првом тиму Црвене звезде.

У генетском коду расних стрелаца је да су гладни голова. Јовељић јесте један од таквих и верујем да ће глад за головима задржати још дуго – поручио је спортски директор, а на његове речи надовезао се и млади нападач:

Радујем се сваком голу и сигуран сам да ће их бити још много – закључио је Јовељић.

Претходни текстМилојевић: Са звездашима прескачемо нову препреку
Следећи текстОмладинци спремни за дерби