„Red Passion Fly“ на корак од Фајнал Фора Евролиге

148

Чирлидинг тим КК Црвена звезда мтс „Red Passion Fly“ пласирао се у финале Евролигиног такмичења за најбољу плесну групу. Гласање почиње у понедељак од 12 часова на Инстаграм профиле Евролиге

Црвено-беле чирлидерсице направиле су фантастичан успех пласманом у финале Евролигиног такмичења у којем ће се против чирлидерсица Жалгириса борити за учешће на Фајнал-фору Евролиге. „Red Passion Fly“ славила је у све три квалификационе рунде, против Гран Канарије, Локомотиве Кубањ и Жалгириса, а управо ће против литванског представника водити борбу за титулу. Гласање се спроводи на Евролигином Инстаграм профилу и почиње сутра од 12 часова.

Капитен чирлидерсица Маја Лазовић позива све љубитеље црвено-белих боја да им помогну у последњем и најбитнијем мечу.

У понедељак у подне је финале такмичења за најбољу плесну групу Евролиге где се такмичимо против Жалгириса. Победили смо их у првом кругу, али било је неизвесно до последњег тренутка па ће нам бити потребна велика подршка. За нас можете гласати на Инстаграм сторију Евролиге одабиром опције ЦЗВ. „Још једна победа и титула – поручила је Маја Лазовић у име чирлидерсица Црвене звезде.

Сви знамо да спектакли које су кошаркаши Црвене звезде мтс бележили годинама у назад не би били оно што јесу да утакмице нису красили сјајни наступи плесне групе „Red Passion Fly“, стога им помозимо у финалној борби која почиње у понедељак у 12 часова. Гласајте за „Red Passion Fly“!

Претходни текстЗвезди 14. пехар Купа, Данило Павловић МВП
Следећи текстКарте за четвртфинале Купа