Испуните трибине и у Купу Србије

73

Уводни пролећни дуели у Љутице Богдана знатно су поправили просек кад је у питању овосезонска посета на стадиону „Рајко Митић“ и тако потврдили огромну подршку звездаша црвено-белима на путу до дупле круне.

Већ овогодишња премијера на Маракани донела је рекордну посету, па је утакмицу изабраника Владана Милојевића и Војводине гледало 22.364 гледалаца.

Позитиван тренд наставио се и у наредним дуелима на црвено-белој страни Топчидерског брда, па је вечити дерби посматрало 38.000 људи, док је сусрету са Земуном присуствовало 21.318 гледалаца.

Кад се сабере посета на три меча, кроз Љутице Богдана је од почетка пролећне полусезоне прошло 81.682 навијача, што је у просеку преко 27 хиљада по утакмици.

Сјајна подршка одразила се на учинак нашег тима који је наставио серију без пораза остваривши две победе и реми на свом терену уз гол разлику 9:1.

Нови тест за шампиона Србије, али и звездаше заказан је већ за среду од 18 часова кад ће гост на највећем српском стадиону бити Радник у оквиру четвртфинала Купа Србије.

Сусрет са Сурдуличанима један је од четири корака до трофеја најмасовнијег такмичења, па је пред публиком задатак да, као и увек, буде 12. играч црвено-белих и одржи просек посета на високом нивоу.

Претходни текстБабић: Подржите нас и у среду
Следећи текстЦрвена звезда – Обилић 25:29 (12:14)