Јовељић: Постали смо део историје

53

Дејан Јовељић је поготком у 42. минуту удвостручио предност црвено-белих и тако трасирао пут шампиону Србије ка новој победи и рекорду чиме су украсили прославу 74. рођендана Црвене звезде.

Пре свега желим да честитам рођендан шефу Владану Милојевићу и захвалим се на новој шанси. Задовољан сам утакмицом, али нисам задовољан личним учинком. Постигао сам гол и био фаулиран за једнаестерац, међутим, морао сам да постигнем гол и у другом полувремену. На тренингу такве ситуације решавам без проблема, можда је узрок био тренутни пад концентрације због превелике жеље – истакао је млади нападач.

Јовељић се потом осврнуо на чињеницу да је Звезда против Земуна уписала 52. узастопни суперлигашки меч без пораза и тако поставила нови рекорд без пораза у нашем фудбалу. До три нова бода дошли смо победом од 4:0.

Прелеп је осећај због низа какав нико раније није успео да оствари. Такође, захвалио бих се Делијама на сјајној атмосфери, још једном су нас носиле до победе, и рекорда којим смо постали део историје. Сјајан амбијент, поготово кореографија и бакљада. Имамо најбоље навијаче на свету. Хвала им још једном што су били уз нас, видимо се већ у среду поново на Маракани – поручио је Јовељић.

Претходни текстМилојевић: Рекорд? Нећемо стати
Следећи текстКадети лако до три бода