Фудбалери позвали и даме на рођенданско славље

96

Наши фудбалери провели су део дана у Кнез Михаиловој улици и наставили лепу традицију дружења са звездашима, и то дан пред меч са Земуном (субота, 18:00) на којем ће бити и прослава 74. рођендана црвено-беле породице.

Милан Павков, Душан Јованчић, Вељко Симић и Зоран Поповић привукли су велики број људи, и неколико стотина звездаша окупило се у центру Београда како би поздравило играче вољеног клуба.

Чим су се појавили, одмах је сва пажња била усмерена на њих, и оних који су плански дошли, као и случајних пролазника, па чак и туриста из иностранства.

Црвено-бели асови дружили су се са навијачима између некадашњег „Руског цара“ и „Београдског излога“, поделили су велики број аутограма на специјално персонализованим картицама играча, а неизбежно је било и сликање за успомену.

И то није било све, већ су звездаше чекала и посебна изненађења. Сви су добили по парче специјалне торте поводом 74. рођендана црвено-беле породице, док су играчи Звезде дамама делили руже и тако им честитали 8. март.

Тако су наши асови улепшали дан бројним навијачима у Кнез Михаилову улицу и направили најлепшу могућу увертиру за дуел са Земуном.

Наше је задовољство што смо били данас на дружењу у центру престонице и што смо били у прилици да дамама улепшамо њихов дан. И торта за рођендан је баш феноменално изгледала. Баш нам је драго што има много припадница лепшег пола међу нашим навијачима. Волели бисмо да их у што већем броју видимо и у суботу против Земуна на Маракани – рекао је Звездин квартет.

Улазнице за утакмицу која је заказана за суботу од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“ за све трибине коштају симболичних 100 динара, а сав приход намењен је у хуманитарне сврхе.

Зато сви дођите на Маракану, на прославу 74. рођендана и уз то имате прилику да подржите шампиона Србије до обарања рекорда непобедивости, јер смо тренутно у серији од 51 утакмице без пораза у домаћем првенству.

Претходни текстМилојевић: Дођите на рођенданско славље
Следећи текстБорјан продужио уговор до 2023.