Борјан продужио уговор до 2023.

72

Оно што је било договорено још на зимским припремама у Анталији, сада је озваничено – Милан Борјан продужио је уговор са нашим клубом.

Сјајни голман црвено-белих парафирао је верност шампиону Србије до лета 2023. године.

Ове сезоне био је чувар мреже са највише одбрана у групној фази Лиге шампиона, а бравурама међу стативама често је доносио радост звездашима.

Борјан је продужетак сарадње оверио у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

Велико појачање за Црвену звезду, јер је Борјан урадио много у протеклом периоду и ушао у срца свих навијача својим одбранама. Свима нама у клубу даје посебно самопоуздање, јер када имате једног таквог голмана, онда се то преноси и на навијаче, и на играче, а и на нас у управи. Борјан је бранио сјајно и у великим утакмицама, и на такозваним мањим. Био је редован, бранио и повређен, и свакако да је продужење уговора велики подстрек и охрабрење за све нас – каже Мркела.

Борјан се тако придружио саиграчима, Вујадину Савићу, Филипу Стојковићу, Милану Павкову, Бранку Јовичићу и Марку Гобељићу, који су пре њега такође продужили уговоре.

Велика ми је част што је клуб продужио уговор са мном и што ћу бити овде наредне четири и по године. Пресрећан сам, желео бих да се захвалим Светозару Мијаиловићу, Звездану Терзићу, Митру Мркели, тренеру Владану Милојевићу на таквом поверењу. Желим да наставимо са оваквим резултатима – рекао је Борјан.

Сјајни голман имао је и поруку за Делије.

Даваћу максимум као и до сада на терену, и покушаћу да браним што боље и да из дана у дан што више напредујем, и да им на поверењу узвраћам победама. Годину и по дана смо заједно, што смо дуже на окупу, биће и бољи резултати, дружимо се и ван терена, имамо одличну атмосферу, што се одражава и на успехе.

Борјан је позвао и све навијаче да испуне трибине Маракане у суботу од 18 часова против Земуна.

Везали смо 51 утакмицу без пораза у домаћем првенству што много значи, надам се да ћемо против Земуна да уђемо у историју Црвене звезде. Мислим да ће бити феноменална атмосфера, мнгоо навијача, славимо и 74. рођендан и надам се да ће доћи велики број звездаша да нас подржи, а ми ћемо дати све од себе да им донесемо победу – завршио је Борјан.

Претходни текстФудбалери позвали и даме на рођенданско славље
Следећи текстНаша линија живота – Даме воле Звезду