КК Црвена звезда мтс – саопштење дерби

99

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност, да као и до сада, за дерби меч КАРАТА У СЛОБОДНОЈ ПРОДАЈИ НЕЋЕ БИТИ. Такође, службена лица КК Партизан НИС добиће 12 карата на бази реципроцитета.

КК Црвена звезда мтс домаћин утакмице 20. кола АБА лиге јтд са Партизаном, организује меч који је проглашеном утакмицом „повишеног ризика“ након састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, која се игра 03.03.2019. године у дворани „Александар Николић“.

Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, а клуб овом приликом обавештава јавност, да као и до сада за сусрет ова два клуба, КАРАТА У СЛОБОДНОЈ ПРОДАЈИ НЕЋЕ БИТИ. Такође, службена лица КК Партизан НИС добиће 12 карата на бази реципроцитета (КК Црвена звезда мтс добио је 12 карата за меч који је одигран у новембру 2018.године када је домаћин био Партизан).

КК Црвена звезда мтс такође, након састанка који је одржан у четвртак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у дворану. Због тога, сектори трибина који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће попуњени навијачима Црвене звезде јер је интересовање за ову утакмицу велико.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у недељу испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би потврдила прво место пред плеј оф регионалног такмичења, и ухватила добар ритам пред старт доигравања у овом такмичењу.

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

КК Црвена звезда мтс подсећа још једном да је у складу са изменама Закона о спречавању насиља, сваки власник дневне карте обавезан да покаже на увид ЈМБГ или податке из личне карте.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као И до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте.

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се у недељу од 18 часова.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвездине даме у петак гостују у Суботици
Следећи текстАпел публици