Савић: За овакве утакмице се живи

61

Црвено-бели првотимци настављају припрему за 159. вечити дерби који нас очекује у суботу, 2. марта, од 18 часова на стадиону Рајко Митић“.

Припремамо се за вечити дерби, радимо пуном паром како бисмо наставили успешан низ у првенству. Знамо колику важност носи са собом вечити дерби и даћемо све од себе да донесемо радост нашим навијачима. Нашу екипу красе тимски дух и заједништво, то се види на сваком тренингу и на утакмици и то нам доноси успех. Победа у вечитом дербију била би велики корак ка нашем крајњем циљу, зато смо потпуно фокусирани на суботњи меч – рекао је Вујадин Савић.

Како истиче, најсрећнији био би да наша мрежа у суботу мирује свих 90 минута.

Волео бих да првенац буде у дербију. Знамо да је мој примарни посао као штопера да браним наш гол, али свакако желим и да помогнем екипи у нападу. Дуго се прича о мом првом голу у црвено-белом дресу, сви се мало шалимо на ту тему, али најбитније је да екипа побеђује, да идемо ка циљу освајању титуле, а ко даје голове заиста није важно.

Навијачи ће и овог пута на Маракани бити 12. играч наше екипе, оцењује Звездин штопер.

Нема потребе трошити речи на описивање атмосфере на вечитом дербију. Наши навијачи су увек на висини задатка. Њихова подршка нас покреће на терену, када чујемо песму Делија добијемо додатну снагу, чини ми се да можемо да полетимо на терену. Ником није лако када дође на Маракану, показали смо то и у европским утакмицама на јесен. На атмосферу коју праве наши навијачи нису сви навикли, зато је она наша предност – поручио је Савић.

Звезда дочекује утакмицу 24. кола Суперлиге са девет бодова предносту у односу на Раднички и 15 више од вечитог ривала.

Претходни текстСаопштење МРК Црвена звезда
Следећи текстПродужена сарадња Звезде и Цептера