Јовичић: Уз Делије можемо све

57

Фудбалери Црвене звезде пуном паром припремају се за 159. вечити дерби, који се игра у суботу, 2. марта, од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Направили смо одличну увертиру за дерби. После сјајно одрађених припрема остварили смо два тријумфа на старту пролећног дела шампионата и у добром расположењу дочекујемо сусрет са вечитим ривалом. Увек је битно почети годину на прави начин, то екипи даје додатно самопоуздање, које код нас никада не мањка. Сви смо жељни утакмица и доказивања, фалио нам је фудбал, недостајао нам је осећај када истрчимо на терен и осетимо подршку наших навијача. Сви једва чекам следећу утакмицу – рекао је Јовичић.

Звездин борбени везиста оцењује да ће се новајлије у нашој екипи одлично показати и на дербију.

Трудимо се да пренесемо искуство играња вечитог дербија на наше нове саиграче. Они су сви велики навијачи, осећају клуб, у сваком моменту дају све од себе за грб који носе и зато знају шта их чека када истрче први пут на вечити дерби. Показали су већ да су одлични фудбалери и сигуран сам да ће нам њихова помоћ бити драгоцена на терену.

Јовичић истиче подршку са трибина као велики адут наше екипе.

Знам да нашим навијачима није потребан посебан позив, они су увек уз нас. Види се на терену колико нам значе, где год да играмо они су наш ветар у леђа. Уверен сам да ће тако бити и у суботу. Ми ћемо на терену дати све од себе да им приредимо лепу фудбалску представу, да уживају у атрактивним потезима и головима, а знам да ће се они побринути за атмосферу – закључио је Јовичић.

Претходни текстЦрвено-бели у среду против Спартака у Суботици
Следећи текстВелико интересовање за Звездине кампове