Милојевић: Тешка три бода

58

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после минималне победе над Радником у гостима са 1:0 да су освојена важна три бода у Сурдулици.

Циљ Црвене звезде је увек да иде на победу и стварно нам је било доста тешко у Сурдулици. Оно што је добро су три бода за нас. Утакмица није била превише лепа, није ни могла да буде због услова у којима је одиграна. Није то никакав алиби, како Раднику, тако је било и нама, али стварно су временски услови били врло тешки. Похвалио бих људе из ФК Радник, учинили су све да терен буде што бољи – рекао је Милојевић.

Црвено-бели су до целог плена у 23. колу Суперлиге дошли поготком Милана Гајића у осмом минуту, коме је то био први гол у Звездином дресу.

Важна победа за нас, идемо даље. Не бих могао много да кажем о самој игри, осим да је екипа Радника заслужила нешто од овог меча. Да ли је реми био реалан или било какав други резултат, имали су неколико изгледних шанси, Борјан је у две-три ситуације феноменално интервенисао. Имали смо и ми прилике да убедљивије победимо. То је фудбал.

Тренер шампиона Србије имао је само речи хвале за противника и посебно се захвалио навијачима на подршци у Сурдулици.

Честитам и својим играчима, и сјајним навијачима који су и поред велике хладноће дошли и бодрили нас свих 90 минута. Јако је битно да су играчи обе екипе, надам се, завршили сусрет без икаквих проблема. Похвалио бих екипу Радника, колега Милановић ради супер посао, брза су и хитра екипа. Хвала и на гостопримству, желим сву срећу Раднику у наставку сезоне – завршио је Милојевић.

Претходни текстРадник – Црвена звезда 0:1
Следећи текстГајић: Првенац за моју супругу