Спортски форум 2019: Пријави се и учи од Црвене звезде

86

КК Црвена звезда мтс организује шести спортски форум који за циљ има едукацију студената у области спорта и менаџмента у спорту.

КК Црвена звезда мтс организује, сада већ традиционално, по шести пут, спортски форум. Циљ и овог догађаја биће едукација младих студената у области спорта и менаџмента. За све заинтеросоване припремљен је веома интересантан програм. Специјални гости спортског форума биће еминентни људи из области спорта и менаџмента који ће током интересатних предавања преносити знање студентима пред којима је будућност у поменутим областима.

Такође, припремљен је у духу спорта и такмичарски програм. Односно, изазов у решавању студије случаја са темом: ’’Моћ великог спортског бренда: коришћење шанси из окружења и утицај који на њега остварује клуб својим пословањем’’.

Победници у такмичењу биће део тима КК Црвена звезда у реализацији једног од наредних клупских пројеката. Искуства из претходних година су сјајна, а бројни студенти истичу да им је ово искуство било од драгоценог значаја у даљој каријери у спорту и менаџменту.

Пријаве за спортски форум који се одржава 20. фебруара у хотелу ’’Crown Plaza’’ су отворене. Позивамо све студенте који желе да стекну драгоцено искуство и додатно знање из поменутих области да се пријаве, а то могу да ураде врло једноставно пратећи упутства на следећој страници

Претходни текстИн мемориам: Шабан Шаулић
Следећи текстЗвезда ТВ | Бијељина је Звездин град