Рекордна посета

89

Лепо суботње поподне и победу од 4:0 над Војводином украсила је фантастична атмосфера коју су направили навијачи Црвене звезде на стадиону „Рајко Митић“.

Двомесечна зимска пауза је завршена, фудбал је опет у центру пажње, а Звездине присталице су показале колико су се ужелеле вољеног клуба.

На пролећној премијери против новосадског суперлигаша у 22. колу на трибинама Маракане било је 22.364 гледаоца. Импозантна бројка за домаће оквире и рекордна посета ове сезоне када је реч о домаћим такмичењима, а више од 20 хиљада навијача направило је амбијент у коме су уживали сви актери.

Атмосфера је била феноменална. Хвала навијачима на сјајном амбијенту, приредили су једно прелепо вече, знам да и они увек дају све од себе да нас подрже колико год да их буде на трибинама – рекао је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

И уживали су сви на првој званичној утакмици у 2019. години и фудбалери којима је и те како пријала сјајна подршка, и публика која је могла да на делу види бројне мајсторије, четири поготка за убедљиву победу али и четворицу дебитанта.

Тако је 16. фебруара забележена не само најбројнија посета ове сезоне, већ и у последњих пет година када је реч о Звездиној пролећној премијери.

Ове сезоне, нерачунајући европске утакмице, највише навијача било на утакмици против Радника – 13.120, па је сада направељна одлична увертира за све предстојеће изазове црвено-белих у Суперлиги и Купу Србије.

Претходни текстНастављена победничка серија у Нишу
Следећи текстБоговац вицешампионски, Ђекић и Прокопијевић бронзани